Grattis Malin!

Pasted Graphic

Idag är det 24 maj. Det är Malins födelsedag. Grattis grattis grattis! Hoppas du blir ordentligt firad! Kramar!
Det är även min mormors födelsedag och Stefan N, tror jag. Grattis till alla!
|

Fina saker

annonsbild 1doftljus ros

De här bilderna hittade jag på fridas gård.
|

Ljus och blomma

Pasted Graphic

En zinkkruka som jag fått av en familjemedlem. Jag tycker den är fin. Vad tycker ni?

|

Utomhusbilder


Pasted Graphic 3Pasted Graphic 4

Idag har det varit en härlig dag. Jag har till och med rensat lite i vår trädgård. Här ser ni gräslök i full blom och en skylt till kryddorna, som jag köpte förra helgen.
|

Inspiration


Dept_mdDept_md

Bilder från The White Company
|

Påslakanset

Ber om ursäkt till alla läsare av min blogg, för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Det har varit en intensiv, men mycket rolig helg. Vi har haft besök av två speciella personer. Här ser ni ett påslakanset som jag tycker är fint. Det finns på designonline,

rotor_lakanset2_svart_148rotor_tyg_oval_svart_148
|

Trevliga tidningar

Jag prenumererar på Allt i hemmet. Tyvärr har jag inte varit helt nöjd med de senaste numren. Det känns lite tråkigt. Vet inte om det är jag som har ändrat smak eller om det är tidningen som ändrat stil.. hm.

Pasted Graphic 2Pasted Graphic 4

Senaste numret av Allt i hemmet. Här är en bild på ett sovrum som ser mysigt ut.


Pasted Graphic 5Pasted Graphic 6

Senaste numret av Plaza interiör. Lite roliga och våriga tyger.
|

Kryddorna igen

Pasted GraphicPasted Graphic 1

Nu har mina kryddor växt lite. Särskilt citronmelissen och timjan. De andra verkar lite segare. Jag hoppas att de ska sprida sig så det inte syns någon jord. Snart ska jag plantera basilika också.
|

Bok

Pasted Graphic

Pasted Graphic

En bok jag hittade på bokrean. Den innehåller en hel del fina bilder.
|

Sköna maj

Pasted Graphic

Ville bara ta en bild på tulpanerna och pingstliljorna innan de vissnar.
|

Tyger

HETKIA_marimekko_148x119saga_sandbergs_2_148BOTTNA_mari_148x119tuuli_marimekko_146

De här roliga tygerna finns att köpa på designonline
|

Kuddar

Pasted GraphicPasted Graphic 1

Två kuddfodral som jag lyckats sy. Jag är inte så duktig på sånt, men jag äger iallafall en symaskin som jag fick i julas. Jag gillar det mönstrade tyget från Ikea.
|

Vårt piano

Pasted Graphic

Pasted Graphic

Här är två bilder på vårt piano. Visst är det fint?! Man kan inte tro det, men vi har faktiskt hittat det på blocket, helt gratis. Vi fick stå för frakten förstås och det är ju inte gratis. Vi har stämt det en gång, men det är i behov av stämning igen. Vi är iallafall mycket glada för pianot.
|

snygga muggar

hanna_bild1_146hanna_svart_2_146hanna_svart_3_221

Visst är de fina?! Nya muggar från Rörstrand designade av Hanna Werning. De kostar 99 kronor styck. Jag skulle gärna vilja ha de här muggarna. Tyvärr har vi fler muggar än vi behöver, så det blir nog inga fler.. :)
|

Läshörna

Pasted Graphic 2Pasted Graphic 3

Den här korgstolen hade någon slängt i ett dike, men jag råkade hitta den. Nu är den målad och helt användbar. Ber om ursäkt för de mörka bilderna. Det beror troligen på att jag envisades med att fotografera mot fönstret..
|

Badrumstema

WQTH_SRBBT_SPPTT_1WRWS_SHBD1_SPPDC_SFLDT_SHABT_S

Fina bilder från The White Company
Jag skulle gärna vilja köpa lite nytt till badrummet. Nya fräscha handdukar och ljus och en ny tvålpump. Vår tvålpump är sönder på sina ställen, men den går att använda ändå. Det är bara dumt när man ska ta tvål för man måste göra på ett "specialsätt". Vi som bor här vet ju hur man ska göra, men det är inte säkert alla gäster kan knepet.
|

Bilder från hemmet

Pasted Graphic
Här är två bilder på en ganska nyinköpt lykta. Den står i hallen.

Pasted Graphic

Lyktan med ljuset tänt.


Pasted Graphic

En silverbricka som jag fått av min mormor när jag fyllde 20 år. Hon fick den av sin mormor när hon fyllde 20 år. Lite roligt, tycker jag. Ett litet påskarrangemang: en liten kruka med mossa och ett vaktelägg, ett hjärta och ett ljus. Börjar väl bli dags att förnya nu, det var ju ett tag sen det var påsk.

Pasted Graphic

Från en annan vinkel.

Pasted GraphicPasted Graphic
Så här ser det ut i vårt badrum numer. De svarta kakelplattorna var tidigare i nån konstig rosa färg. Men jag beställde svart kakeldekor från Kungsfärg. Monteringen var faktiskt ganska enkel. Ett tips är att fukta kakelplattorna innan monteringen. Då har man möjlighet att justera dekoren, eftersom klistret inte fäster på en gång. Badrummet blev som nytt. Vi är nöjda.
|

Kryddor

Pasted Graphic

Lite kryddor som jag har planterat i en zinklåda. Kryddorna köpte jag på Blomsterlandet. Rosmarin, pepparmynta, citronmeliss, timjan och lavendel. Jag hoppas att de ska trivas på vår trappa. :)
|